hoofd home

Welkom bij Terricola

Welkom op de website van Terricola. Op deze website kan je kennismaken met onze familie. Waarmee vullen wij onze dagen, wat zijn onze interesses? Foto's van onze vakanties en ook vooral onze liefde voor de hockeysport. Bekijk ook eens onze goede doelen, Plan International en het Kinderkankerfonds. Onderaan de pagina vind je nog enkele bevriende websites eveneens van de hand van Terricola, breng ze eens een bezoekje. Verder wens ik jullie enkel nog alleen veel kijkplezier.

Terre food and wine

Een project van mijn dochter Tatsjana en haar vriend Thomas.
Beiden hebben een passie voor zeer lekker eten en lekker drinken

Deel je ook hun passie neem dan vlug een kijkje op hun website
Misschien proef je dan ook van de lekkere smaken waar zij voor gaan
www.terrefoodwine.nl

 

Iliyana Nieuwpoort

Iliyana

Op 1 augustus 2019 was het eindelijk zo ver, ons eerste kleinkind werd geboren. Het eerste kindje van Shauni. Een schat van een dochter en kleindochter.
We zijn nu bijna een jaar verder en het wordt steeds leuker. Ik ben er zeker van, hier gaan we van genieten.

Iliyana

 

3.090 Kg en 50 cm

 

 

Zanzibar 2018

Einde maart 2018 vertrokken we voor een weekje naar Zanzibar.
Zanzibar, ook wel het kruideneiland genoemd, is een tropisch paradijs van Tanzania net uit de kust in de Indische oceaan. Dit betekent azuurblauwe zee, prachtige stranden en een zeer aangename temperatuur. Ons reisgezelschap waren Raf en Tania, al vele jaren beste maatjes. Eigenlijk een reis voor een speciale verjaardag van Tania. Het eiland stond al jaren op mijn bucket list, we moesten dus niet lang nadenken om op dit aanbod in te gaan.

Lees het reisverslag en bekijk onze foto's. Het was een prachtige vakantie, prachtige stranden, zeer mooie natuur maar ook en vooral zeer mooie mensen. De zon schijnt hard en de glimlach op hun gezicht is enorm. Het is misschien een cliché maar je hebt niet veel nodig om gelukkig te zijn.
Bedank Raf, Tania en Kristel mijn prachtige vrouw voor deze mooie vakantie. Dit moeten we meer doen.

 

 

Oesterdag

Een dagje uit met Raf en Thomas

Oesters rapen stond op mijn bucket list (veeleisend ben ik niet) en Thomas, mijn bijna schoonzoon, woont in Zeeland en zo had ik de perfect match.
We gingen op een dinsdag, sluitingsdag van Restaurant Hemelrijk en Taverne De Klamp. Oh ja, Raf gaat mee en samen hebben we er een prachtige dag van gemaakt.
Onze start was Yerseke aan de Oosterschelde.

Lees meer...

Dreamweaver

Avondschool

Webontwikkeling is een hobby voor mij. Het is een complexe materie maar toch wil ik wel bijleren. Ik heb avondschool gevolgd in Dreamweaver, dit is veruit het beste programma om websites te ontwikkelen. Als eindwerk moeten we natuurlijk en site maken hier kan je het resultaat bekijken. Het is een website over onze zomervakantie in Griekenland. Commentaar mag.

Website Eilandhoppen Griekenland

 Bezoek de website Eilandhoppen in Griekenland

 

Reizen

Dat we graag weg zijn is een gegeven. Weg van de drukke wereld en genieten van de rust die vakantie toch wel brengt. Ver weg met het vliegtuig of kortbij met de auto, we doen het beide.
Spanje met de wagen heeft onze voorkeur. We zitten in het noorden maar evengoed in het diepe zuiden. Geen overvolle autostrades, gewoon zalig rijden.

Op de pagina reizen geven we tips mee van plaatsen welke voor ons speciaal of belangrijk zijn. Een klik verder kan je onze laatste reizen bekijken onder de vorm van een slideshow met een klein woordje uitleg over de bestemming. Neem gerust een kijkje.
Om het beste gevoel te krijgen moet je natuurlijk zelf de wagen of het vliegtuig nemen en de wereld ontdekken.

Lodtunduh Sari